Yu-Gi-Oh! ARC-V


Σκηνοθεσία: Katsumi Όνο
Χώρα Παραγωγής: Ιαπωνία/Τόκιο

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 6 Απρ, 2014

Περιεχόμενα
Ιστορία
Χαρακτήρες
Μουσική
Γκάλερι
Εξωτερικές συνδέσεις

Αναφορές

Το Yu-Gi-Oh! ARC-V είναι ένα Yu-Gi-Oh ! σειρά anime, η τέταρτη κύρια σειρά κατά την οποία άρχισε τον αερισμό στην Ιαπωνία στις 6 Απριλίου, 2014, μετά το τέλος του Yu-Gi-Oh! ZEXAL . Η σειρά επικεντρώνονται σε ένα νέο πρωταγωνιστή,τον Yuya Sakaki . Εισάγει ένα νέο τύπο καλέσματος ονομάζεται " Κάλεσμα Εκρεμμές. Είναι επί του παρόντος άγνωστο αν θα υπάρξει στο Yu-Gi-Oh! ARC-V manga.

Η Σειρά Yu-Gi-Oh! ARC - V με τον ήρωα Yuya Sakaki, προσπαθεί να ξεφύγει από την σκληρή πραγματικότητα που χαμόγελα. Αλλά ένα Μονομαχία του τον οδηγεί να κάνει μια αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και θα πάρει την εξουσία με άπειρες δυνατότητες .Το Κύριο θέμα της παράστασης είναι «Πάνε ένα βήμα προς τα εμπρός με θάρρος!"Ο Yuya είναι μαθητής σε ένα προπαρασκευαστικό σχολείο για να μάθει να παίζει μονομαχίες , ένα είδος επαγγελματικής μονομαχίας.Η ιστορία βρίσκεται στην πόλη μαϊάμι στις ακτές της Ιαπωνίας .Η Leo Corporation διοικείται από τον Πρόεδρο της Ρέιτζι Άκαμπα .Μια μέρα ,O Yuya καταλήγει να παίζει σε πολλές μονομαχίες, και να γίνει ο κορυφαίος πρωταθλητής τον μονομαχιών.

Αναρτήθηκε από τον Cristal


Ευχαριστούμε...!!!!!

Related

Yu-Gi-Oh! ARC-V 916464580795111586

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Text Widget

Τα επεισόδια που είναι ανεβασμένα σε streamcloud σας συνιστώ να χρησιμοποιείτε Adblock για τον αποκλεισμό των άσεμνων διαφημίσεων που θα βρείτε εκεί!

Connect Us

item