Ροζ σκάνδαλο συνταράσσει την εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού

Ένα νέο ροζ σκάνδαλο συνταράσσει τις τάξεις της εθνικής ομάδας της Ακτής Ελεφαντοστού, που είναι μία από τις τρεις ομάδες που θα αντιμετωπίσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο πλαίσιο του ομίλου του Μουντιάλ.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψει που έκανε εφημερίδα της χώρας, παίκτες της ομάδας έφεραν πόρνες στο ξενοδοχείο τη βραδιά πριν το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν στο Βέλγιο τον περασμένο Μάρτη.


Θα μπορούσε κανείς να θεωρήσει το θέμα ήσσονος σημασίας και ίσως να είχε κάποιο δίκιο, καθώς μιλάμε για ένα φιλικό παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σημασία. Δεν γίνεται όμως, όταν το συγκεκριμένο γεγονός έχει καταγραφεί πολλές φορές στο παρελθόν και έχει δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα, στην ομοσπονδία, τους παίκτες και τους παράγοντες της ομάδας.

«Άυπνο βράδυ στο Βέλγιο για την εθνική ομάδα. Πολλοί παίκτες εκμεταλλεύτηκαν την απροσεξία και έφεραν πόρνες στο ξενοδοχείο τους. Ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει, ένας από τους παίκτες είπε πως η ομάδα έχει γίνει μπου…»

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται πηγή μέσα από την ομάδα, τονίζει πως παρόμοιο περιστατικό είχε καταγραφεί και τον περασμένο Αύγουστο πριν το φιλικό με το Μεξικό. Η ομοσπονδία φρόντισε να τρίξει λίγο τα δόντια στους παίκτες και να επιβάλει κάποια πρόστιμα, αλλά αυτό ήταν μάλλον για τα μάτια του κόσμου, όπως αποδεικνύεται τουλάχιστον και από την επανάληψη των ίδιων προβλημάτων.

Πολλοί όμως είναι αυτοί που δεν στέκονται στο ίδιο γεγονός, αλλά στη γενικότερη συμπεριφορά των παικτών και στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Θεωρούν δηλαδή ότι ο προπονητής κ. Λαμουσί έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο της κατάστασης. Κάτι τέτοιο, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς μπορεί να λειτουργήσει… θετικά για την εθνική μας ομάδα, καθώς θα βρει απέναντί τους την Ακτή στις 24 Ιουνίου στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του ομίλου.

πηγη:exedra

Related

Ποδόσφαιρο 6199100261402340495

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Text Widget

Τα επεισόδια που είναι ανεβασμένα σε streamcloud σας συνιστώ να χρησιμοποιείτε Adblock για τον αποκλεισμό των άσεμνων διαφημίσεων που θα βρείτε εκεί!

Connect Us

item