Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ως Δημοτικός Σύμβουλος και την στήριξη του στον Γιάννη Μώραλη ως υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά.


Και επίσημα το χρίσμα του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά, με την ολόθερμη στήριξη του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη, πήγε στον Γιάννη Μώραλη!
Σε δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ανακοίνωσε πως ο ίδιος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στηρίζοντας τον Γιάννη Μώραλη ως υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά.
Πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να απογαλακτιστεί ο Πειραιάς από τα κομματικά και να έχει ανθρώπους που θα ενδιαφέρονται αποκλειστικά για το καλό της πόλης.
Το ψηφοδέλτιο γίνεται πανίσχυρο με την παρουσία σε αυτό ενός ονόματος συνδεδεμένου άρρηκτα με τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τον Σωκράτη Κόκκαλη που θα είναι και αυτός στον συνδυασμό Μώραλη μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη!
Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου των Πειραιωτών:
"Η υποψηφιότητα του ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ αποτελεί μια επιλογή ΝΙΚΗΣ. Εμπιστεύομαι το ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ για τη θέση και την ευθύνη του δημάρχου Πειραιά.
Μοιραζόμαστε την ίδια ΑΓΑΠΗ και το ίδιο ΠΑΘΟΣ για την πόλη μας. 
Ο Πειραιάς  πρέπει να βγει ΝΙΚΗΤΗΣ και να αποτελέσει πρότυπο διοίκησης, ανάπτυξης και ευημερίας για ΟΛΟΥΣ.
Θέτω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος και έμπρακτα στέκομαι δίπλα του για τη μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Βαγγέλης Μαρινάκης".

Related

Ποδόσφαιρο 6421533455662124052

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Text Widget

Τα επεισόδια που είναι ανεβασμένα σε streamcloud σας συνιστώ να χρησιμοποιείτε Adblock για τον αποκλεισμό των άσεμνων διαφημίσεων που θα βρείτε εκεί!

Connect Us

item