«Επαφές με Τανάσε ο Ολυμπιακός»

O Τανάσε της Στεάουα παραμένει στη λίστα του Ολυμπιακού και οι Ρουμάνοι αποκαλύπτουν πως θα υπάρξουν άμεσα επαφές των δυο πλευρών!




Μπορεί το βλέμμα των Πειραιωτών να είναι σε φιέστα και... ΠΑΟΚ, ωστόσο τα
μεταγραφικά σενάρια δεν σταματούν για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρουμανία, οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν ψηλά στη λίστα τους τον 27χρονο διεθνή Ρουμάνο μεσοεπιθετικό, Κρίστιαν Τανάσε, τον οποίο είχαν «τσεκάρει» και στα μπαράζ της Εθνικής μας. Οι Ρουμάνοι επιμένουν πως άνθρωποι του Ολυμπιακού θα βρεθούν σύντομα στο Βουκουρέστι για να έχουν νέο κύκλο επαφών με τους ιθύνοντες της Στεάουα, αν και τον παίκτη βολιδοσκοπούν και άλλες ομάδες του εξωτερικού. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αγωνίζεται κυρίως αριστερά, ωστόσο μπορεί να παίξει με ευκολία και στον άξονα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως δεν επιβεβαιώνεται κάτι από τους Πειραιώτες.
Ο Τανάσε έχει 34 συμμετοχές με τη Στεάουα φέτος (σε όλες τις διοργανώσεις), έχει σκοράρει 4 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και δέκα ασίστ. Παράλληλα, μετρά 33 ματς στην Εθνική Ρουμανίας, έχοντας 6 γκολ.


Διάβασε περισσότερα στο: «Επαφές με Τανάσε ο Ολυμπιακός» | gazzetta.gr 

Related

Ποδόσφαιρο 250258503707184594

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Text Widget

Τα επεισόδια που είναι ανεβασμένα σε streamcloud σας συνιστώ να χρησιμοποιείτε Adblock για τον αποκλεισμό των άσεμνων διαφημίσεων που θα βρείτε εκεί!

Connect Us

item