Yusei Fudo


                                                                    Γενικά
Ο Yusei Fudo είναι ο κύριος πρωταγωνιστής του Yu-Gi-Oh! 5D's της σειράς, και ήταν ένας από τους υπογράφοντες. Είναι γνωστός για και σεβαστός από πολλούς άλλους τους χαρακτήρες για το ύφος του ιδιοφυΐα της μονομαχίας, έχει ιδιαίτερες ικανότητες και είναι μονομάχος καλός έξυπνος με προσωπικότητα. Χρησιμοποιεί ένα Runner Duel, το οποίο αποκαλίτε Yusei Go,lats rever up είναι ένα κοινό σύνθημα που χρησιμοποιεί όταν καλεί ένα σύχρονο τέρας. Είναι, επίσης ο θετός αδελφός του Jack Atlas και Crow Hogan.


                                              Εμφανίσει

Ο Yusei έχει μαύρα μαλλιά με ανταύγειες χρυσού, και Bleu de France μπλε μάτια. Το ανώτερο στρώμα των μαλλιών του εξέχει προς τα πάνω, ενώ το χαμηλότερο στρώμα τόξων.Ο Yusei φοράει ένα μακρυμάνικο μπλε σακάκι με ψηλό γιακά με πολύτιμους λίθους κεχριμπάρι, πάνω από ένα αμάνικο μαύρο πουκάμισο με ένα κόκκινο σύμβολο, και φοράει γάντια κάτω από τους αγκώνες του, με ένα διαμάντι πορτοκαλί τους. Κάτω μέρος του σώματος του αποτελείται από μαύρο τζιν με κεχριμπάρι επιγονατίδες, μια ζώνη με δύο θήκες τράπουλας κρυμμένο κάτω από το μπουφάν του (ένα για την κανονική του τράπουλα και ένα για της αναβατικές μονομαχείες και έχει ψηλές μπότες μοτοσικλέτας. Στο Επισόδειο 5 , αποκτά ένα οδόντων εκληματικό δίκτη κίτρινο στο πρόσωπο του στην αριστερή πλευρά του προσώπου του, η οποία αργότερα καλύπτεται με κάποιο τρόπο στο επεισόδιο 116 και 117 του επεισοδίου , η οποία πιστεύεται ότι πρέπει να καλύπτονται από το μακιγιάζ. Ο Κόκκινος Δράκος ήταν ένα κόκκινο περίγραμμα της ουράς, η οποία ήταν μόνιμα καεί επάνω στον δεξιό βραχίονα του μετά τα γεγονότα του παγκόσμιου τουρνουά.Μετά αργότερα αντικαταστάθηκε από το σήμα κεφάλι δράκου με την ήττα του από τον Goodwin,ο Crow λαμβάνει το πρώτο σήμα του.
Fudo5D
Μια πλήρης άποψη του σώματος του Yusei.
Κατά την παραμονή του στην πόλη Crash , ο Yusei αντικατέστησε το δίσκο μονομαχείας του με περιστρεφόμενο δίσκο μονομαχείας που χρησιμοποιείται στην πόλη, και φορούσε ένα καφέ poncho πάνω από τα κανονικά ρούχα του με τον Mark του Δράκου σχεδιαστεί για αυτό. Φοράει το poncho στο manga κατά την έναρξη των D1 Grand Prix . Ωστόσο, αυτή η poncho είναι λευκό, δεν έχει το χάραγμα του σχεδιασμού του δράκου, και είναι πιο βρώμικα.
Κατά τη διάρκεια της WRGP, παίρνει ένα νέο Turbo στολή μονομαχίας που είναι παρόμοια με παλιά ρούχα του, αλλά είναι πιο μορφή-τοποθέτηση. Η νέα στολή αποτελείται από το ίδιο μπλε σακάκι με κεχριμπάρι πολύτιμους λίθους, αλλά το κάτω δεξιά μέρος αντικαθίσταται από ένα μαύρο λουράκι με πορτοκαλί περίγραμμα. Φοράει μπλε τζιν με κεχριμπάρι πολύτιμους λίθους στα γόνατα και το γόνατο-ψηλές μπότες.

Συνεχίζεται..!!!!!!


                                                         Προσωπικότητα


Ο Yusei απεικονίζεται συνήθως ένα σοβαρό βλέμμα ακόμη και σε πολύ επικίνδυνες καταστάσεις. Λόγω αυτού ενεργεί σπάνια για την ώθηση και συνήθως σκέφτεται τα πράγματα μέσα από πριν προλάβει να παίζει όλες τις κάρτες, πάντα προσπαθεί να μείνει ένα βήμα μπροστά από τον αντίπαλό του. Αυτό γίνεται εμφανές κατά τη διάρκεια που μονομαχεί, όπως ο ίδιος οραματίζεται τακτικά διαγράμματα στο μυαλό του, προκειμένου να αναπτύξει της στρατηγικές του. Είναι επίσης πολύ ανιδιοτελής, και είναι διστακτικοί να βάλει κάποιος, συμπεριλαμβανομένων των φίλων του, στο δρόμο της ζημιάς.Ο Yusei βλέπει τους φίλους ως το πιο πολύτιμο πράγμα που ένα άτομο μπορεί να έχει. Πιστεύει ότι κανείς δεν θα πρέπει ποτέ να είναι μόνος του, και προσπαθεί να πείσει τους άλλους τους οποίους είναι κατά της φιλίας.Παρά το γεγονός αυτό,Ο Yusei φαίνεται να αντιφάσκει ο ίδιος κάπως κατά καιρούς για το "πεπρωμένο" και την "τύχη". Λίγο πριν με τον Halldor Yusei dueled, ο ίδιος δήλωσε ότι δεν νοιάζονται για την τύχη (ο ίδιος είπε ότι μονομάχησε με τον Goodwin,και ότι οι δεσμοί του με τους φίλους του θα ξεπεράσει το πεπρωμένο, όμως αργότερα, στον ναό, λέει ότι προορίζονται για να σώσει την πόλη και ότι ο καθένας που πιστεύει σε αυτό.O Yusei ενοχλείται σε όσους απορρίπτουν τις κάρτες καλώντας τα σκουπίδια ή να πούμε ότι οι κάρτες είναι άθλιες, τόσο πολύ έτσι ώστε ο ίδιος δεν θεωρεί άξιους που καλώντας τους μονομάχους, ή ακόμη και να τους εξετάσει με μια μονομαχεια.Είναι επίσης ότι φαίνεται να ενοχλούνται όταν βαδίζω με κόπο αναφέρεται σε αυτόν ή Deck του ως "αποβράσματα", αρκεί το γεγονός ότι Ο Yusei είπε βαδίζω με κόπο "Όλα όσα θα πω είναι« αποβράσματα », ξανά και ξανά, δεν ξέρετε οποιαδήποτε άλλα λόγια.Eπίσης, αποκάλυψε αργότερα in the Dark Arc μελετητής που ο Yusei εσθάνεται ένοχος από το Zero revant, και κατηγόρησε τον εαυτό του πριν από τον Crow που διαβεβαίωσε ότι δεν χρειάζεται να αναλάβει την ευθύνη για αυτό.Πιστεύει ότι τα σύχρονα τέρατα δεν είναι αυτό που φέρνει την καταστροφή, ακόμη και αν jack ισχυρίζεται ότι είναι.Ο ίδιος ενδιαφέρεται επίσης πολύ για την ασφάλεια των New Domino της πόλης, και μάλιστα είπε ότι ποτέ δεν θα επιτρέψει σε μια τραγωδία όπως το Zero revans σε όλο συμβεί ξανά στην πόλη, ακόμη και αν αυτό σημαίνει τη ζωή του.Είπε, επίσης,O Z-one ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πάρει ένα άλλο μέλλον πρόσωπα, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να σώσει τον κόσμο.Επιπλέον, ο ίδιος πιστεύει ότι, εάν δεν υπάρχει σήμερα Ορμή, τότε το μέλλον δεν μπορεί να σωθεί.Στην αγγλική έκδοση,O Yusei είχε έναν φόβο των εντόμων από τότε που μια κατσαρίδα ένθετα στο αυτί του, όπως είπε ο Nervin . Ήταν όμως σε θέση να κατακτήσει αυτό το φόβο μετά από την μονομαχία εναντίον του Lenny , αν και φάνηκε να δείχνει δυσφορία στην πρώτη μονομαχία του εναντίον του Goodwin , όπου ρώτησε«ήταν πάρα πολύ να ζητήσει να καλέσει ένα τέρας με μόνο δύο πόδια".
                                                        Παιδική ηλικία







Ο Yusei γεννήθηκε στην Tops περιοχή της πόλης New Domino .Οι γονείς του ήταν να οδηγήσει τους προγραμματιστές για την Ener-D αντιδραστήρα. Ο Δρ Fudo ονόμασε το γιο του Yusei μετά την Planetary Σωματιδίων, όπως ο ίδιος επιθυμούσε για τον Yusei να είναι σε θέση να συνδέει τους ανθρώπους με τα ομόλογα. Δεδομένου ότι η Zero Αντίστροφη ήταν να λάβει χώρα, πριν πεθάνει, ο πατέρας του τον έβαλε σε ένα θάλαμο και τον έσωσε από την καταστροφή που θα ακολουθήσει.Και οYusei στάλθηκε σε ένα ορφανοτροφείο του Satellite , όπου μεγάλωσε από την Μάρθα . Μεγαλώνοντας ήταν ενδιαφέρονται για συνεργείο αυτοκινήτων και ο Jack υπερασπίστηκε αυτόν και τους φίλους του από νταήδες.O Yusei μεγάλωσε στην πόλη Satellite, όπου έγινε φίλος με τον Kalin Kessler , Jack Atlas , και τον Crow Hogan . Ως κάτοικοι της δορυφορικής, που έγιναν για να κάνει εργασία για τους κατοίκους της Νέας Domino και αρνήθηκε πολλές πολυτέλειες που απολαμβάνουν οι κάτοικοι της Νέας Domino.

Συνεχίζεται...!!!!!
                                                           
                                                               Οι Αρμόδιοι 
Αναγκάζονται να επιβιώσουν με το τι θα μπορούσε,Ο Yusei με ανεπτυγμένες ικανότητες μονομαχίας εμπειρογνωμόνων. Αυτός, μαζί με τον Kiryu, ο Jack και ο Crow, έγιναν μέρος μιας ομάδα γνωστή ως οι αρμόδιοι υπάλληλοι (ομάδα ικανοποίηση στην ιαπωνική εκδοχή.Πιστεύοντας ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να αφήσει Satellite , η ομάδα προσπάθησε να κάνει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους εκεί. Άρχισαν ανάληψη διαφόρων περιοχών.Ενώ αντιμετωπίζει μια άλλη συμμορία μονομαχιών, ένα από τα μέλη που προσπαθεί να σκοτώσει τον Yusei, ρίχνοντας τον από τη στέγη.Ο Kiryu προσπαθεί να σώσει τον yusei πριν πέσει από μια πολικατικεία. Ως σε μια πλατφόρμα που ο Kiryu ξεκινά να τραβήξει τον yusei πάνω.Ο Yusei Λέει στον Kiryu να τον αφήσει και να σώσει τον εαυτό του.Όμως ο Kiryu αρνείται να εγκαταλείψει τον φίλο του και τραβά τον Yusei πάνω. Με την ήττα αυτή η συμμορία, οι αρμόδιοι υπάλληλοι έχουν καταλάβει όλες τις ζώνες στη δορυφορική. Θα κυριαρχήσει τελικά το σύνολο της δορυφορικής.Κάποια στιγμή αργότερα,Ο Kiryu αναγκάζει σε ένα παιδί σε μια μονομαχεια και σο τέλος τον νικάει. Το υπόλοιπο της συμμορίας συνειδητοποιήσει ότι ο Kiryu γίνεται σκληρός και να αφήνει την εξουσία του να πάρει στο κεφάλι του.O Crow και ο Jack εγκαταλείψουν τη συμμορία, αλλά Yusei παραμένει στο πλευρό του Kiryu.Η Αστυνομική Ετερεία φτάνουν στο Satellite,με οπλισμένοι με δίσκους μονομαχείας.Ο Kiryu αποφασίζει να πάει ενάντια στον τομέα της ασφάλειας .O Yusei αφήνει την ομάδα του, ελπίζοντας ότι ο Kiryu δεν θα αποφασίσει να πάει κατευθείαν με τον αγώνα, όταν είναι μόνος.

                                   Η Ζωή στο Sattelite

Ο Yusei ξοδεύει το χρόνο του με τον Jack , Blitz , Nervin , δεξαμενών και Rally . Κατά την οποία , ο ίδιος αναπτύσσει εντυπωσιακές δεξιότητες στη μάχη σώμα-με σώμα μέχρι  τη μηχανική , ηλεκτρονικούς υπολογιστές , οδήγηση μοτοσικλέτας , και έχει στην κατοχή του στην κάρτα τον Αστροσκονικό Δράκο. Ο Yusei μονομαχεί με τον Jack και χάνει από αυτών και του λέει ότι δεν μπορεί να κερδίσει μια μονομαχία με τέρατα ,μαγεία ή παγίδα ,μόνο μαζί τους ενώθηκε .Ο Jack δείχνει την καρδιά του , λέγοντας ότι το μόνο που χρειάζεται να συσσωρεύσει μια νίκη είναι ακριβώς εδώ . Εκείνη την εποχή ,O Yusei δεν κατάλαβε τη εννοούσε .Ο Yusei ήταν σε θέση να πάρει τα τηλεοπτικά σήματα από την πόλη της Νέας Domino , επιτρέποντας στους φίλους του να δουν της αναβατικές μονομαχείες . Έπεσε έξω με τον Jack μετά από μια διαφορά σε γκολ , όπως ο Jack ήθελε δύναμη και να οδηγήσει τους ανθρώπους .Ο Yusei συνεργάζεται για την πρώτη του αναβατική μονομαχεια.Με τη βοήθεια των φίλων του ,O Yusei ήταν σε θέση να κάνει τις δικές του αναβατικές μονομαχείες. Ωστόσο , ο Jack έκλεψε το αναβατικό όχημα του Yusei και τον αστροσκονικό δράκο μαζί, προκειμένου να ξεφίγει από την πόλη της Νέας Domino και να γίνει ο « βασιλιάς στις αναβατικές μονομαχείες».Ο Yusei εξέτασε αυτά τα κλεμμένα αντικείμενα να είναι " δεσμούς φιλίας " που ανήκει σε αυτόν και τους φίλους του, και ορκίστηκε να τους πάρει πίσω .Δύο χρόνια αργότερα , μετά την οικοδόμηση μιας νέας αναβατικής μονομαχία με τη βοήθεια του Rally , Blitz , Tank και Nervin ,O Yusei κάνει σχέδια για να βγει στη Νέα Domino να ανακτήσει τον αστροσκονικό του δράκο από το Jack .Κατά τη διαδικασία αυτή , που τρέχει από τον αστυνόμο , ένας δημόσιος υπάλληλος Ασφάλειας Τάξης, ο οποίος θέλει να συλλάβει τον Rally για την κλοπή ενός chip επιτάχυνσης .Βαδίζεται με κόπο και συμφωνεί για μια μονομαχία με τον Yusei υπό την προϋπόθεση ότι, αν Yusei κέρδισε ,ο αστυνόμος θα ξεχνούσε για ότι έγινε χθες τα γεγονότα εκείνης της ημέρας Αν Ο Αστυνόμος θα κέρδισε ,O Yusei ο ίδιος θα παραιτηθεί να από τον αστυνόμο . Μετά την αποδοχή της πρόκλησης και να χάσει , Ο αστυνόμος ορκίζεται να συντρίψει τον Yusei , αλλά τον αφήνει να πάει .Ενώ ο μοναδικός αγωγός που συνδέει το Satellite με την  Νέα Domino City, η οποία είναι ένα αλεξίπτωτο για τα απόβλητα , έκλεισε για συντήρηση,O Yusei εκμεταλλεύτηκε αυτό για να ξεφύγουν από τη Νέα Domino . Στο δρόμο , παίρνει κυνηγημένος από τον αστυνόμο , που τον αναγκάζει σε μια αναβατική  μονομαχία .O Yusei κερδίζει ένα δευτερόλεπτο πριν η καταπακτή στη Νέα Domino ξεκινήσει να κλήσει . Αποφεύγοντας τα σκουπίδια μέσω του αγωγού ,O Yusei γλίστρησε μέσα από την καταπακτή συντήρησης ακριβώς πριν κλείσει , αφήνοντας τον αστυνόμο κολεημένο στον αγωγό πλέον γεμάτη από σκουπίδια.

O Yusei καταφέρνει να βρει τον Jack,και ο Jack δίνει πίσω τον αστροσκονικό του δράκο και του λέει ότι δεν του ανήκει.και o Yusei αρνείται και φέρνει τον αστροσκονικό δράκο πίσω στο jack και του λέει , λέγοντας ότι θα προτιμούσε να τον νικούσε σε  μονομαχία για να μπορεί να το πάρει μόνος του .O Jack συμφωνεί , αλλά η μονομαχεια τους με την αναβατική μονομαχεια διακόπτετε από την εμφανίσει του Crimson Dragon δικαιώματος αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο Yusei . Ο Δράκος προκαλεί το Σημάδι στον Jack να λάμπουν και να κάψει , καθώς και αποκαλύπτοντας και τον  Yusei ,και την ουρά του δράκου .O Yusei συλλαμβάνεται λίγο μετά για παράνομη είσοδο στη Νέα Domino , ενώ ο Jack φεύγει με ασφάλεια .O Rex Goodwin και Lazar ,που οι οποίοι είχαν τον έλεγχο της μονομαχείας , αποκαλύπτουν ότι εάν ο Crimson Dragon δεν είχε εμφανιστεί , ο Jack θα είχε χάσει .Μετά τη σύλληψή του ,Ο Yusei σημαδεύτηκε με ένα μεγάλο σημάδι στην αριστερή πλευρά του προσώπου του, που σήμανε το ποινικό μητρώο του , και στάλθηκε για τη Διευκόλυνση, όπου συναντήθηκε τον γερούλη Tenzen Yanagi .O Yanagi ενημερώνει τον Yusei του Crimson Dragon και τους υπογράφοντες , λέγοντάς του ότι όσοι έχουν τα σημάδια είχαν επιλεγεί από τους ανθρώπους του τα αστέρια .To Σημάδι του Yusei είναι η ουρά του Crimson Dragon , η οποία εμφανίζεται στο χέρι του όταν παλεύει παράλληλα με τον αστροσκονικό του δράκο ή συναντάει έναν άλλον υπογράφοντα.Yusei συναντά πρώην pro Duelist ,τον Hymuro, ο οποίος επιβάλλει μια μονομαχία . Από κάρτες O Yusei είχε ληφθεί ,και ο  Yanagi μονομαχεί με τον Hymuro και χάνει από αυτών.O Yusei τον προκαλεί σε μονομαχία με της κάρτες του παπού.Ξαφνικά όμως άρχισε και νίκησε τον χυμυρο.Υπό τις διαταγές του Goodwin , ο φύλακας Armstrong γίνεται διενεργεί δοκιμές για τον Yusei .Ο Armstrong εστιλε τον Yusei σε ένα διαφορετικό μέρος της Διευκόλυνσης .O Alex ένας φυλακισμένος προσφέρει στον  Yusei μια ευκαιρία να ξεφύγουν μέσα από ένα τούνελ που εργάζεται για μήνες .O Yusei συμφωνεί να έρθει αν μπορούν να λάβουν ο παππούς και ο Hymuro πάρα πολύ. Ωστόσο o Armstrong έπιασε και τους 2 για να γνωρίζει τον Yusei .O Yusei σηκώνεται στον κ. Armstrong , με αποτέλεσμα να επιβάλει τους αυστηρότερους κανόνες .O Goodwin τότε ξαφνικά εμφανίζεται , και χορηγεί τον Yusei την ελευθερία του  από τη διευκόλυνση - με την προϋπόθεση ότι θα νικήσει τον Armstrong σε μια μονομαχία και να έρθουν να εργαστούν μαζί του .O Yusei , αν αισθάνεται ύποπτες , δέχεται την προσφορά του Goodwin .Ο Yusei αρνείται να διαπραγματεύει με τον Alex ,ο Hymuro και ο παππούς δεν είναι σε θέση να έρθουν πάρα πολύ και διαφυγή δεν θα χορηγεί την αληθινή ελευθερία . Χωρίς μια γέφυρα για να χρησιμοποιήσει εναντίον του Armstrong , η αλοι φυλακισμένη δίνουν στον Yusei κάρτες για να χρησιμοποιήσει εναντίον τον Armstrong .Η επόμενη μέρα Ο Yusei αντιμετωπίζει τον Armstrong , χρησιμοποιώντας της κάρτες στην γέφυρα των τυχαίων καρτών . Η Μονομαχία είναι εγκαταστημένη από τους παίκτες.Ο Yusei είναι σοκαρισμένος από τη ζημία , αλλά ο Armstrong έβαλε ασπίδα για να μην πάθει καθόλου ζημιά και χρησιμοποιεί κάμερες παρακολούθησης για να δει τις κάρτες του Yusei.O Alex , χρησιμοποιεί όμως σήραγγα για  να γλιστρήσει σε ένα δωμάτιο ασφαλείας και o Άρμστρονγκ χάνει από τον Yusei και  απελευθερώνεται από Goodwin.Στο Επισόδειο 10 ο Yusei αποχαιρετά τους φίλους που έκανε κατά την εγκατάσταση.Πριν από την απελευθέρωσή του ,ο παππούς δίνει στον Yusei 1 κάρτα δικιά του .Ο Yusei όταν έφυγε από την φυλακή πήγε σε ένα magazi να πιοι λίγο γάλα και 1 κάρτα για αποδιξει για να αναζητήσει κάποιον.Yusei παραμονεύεται από δύο άνδρες που εργάζονται για Goodwin αλλά τραβιέται μακριά από την Κυψέλη στην αναβατική του μονομαχία του .O Blister μπλοκάρει το σήμα που εκπέμπεται από το ποινικό σήμα του Yusei να τους σταματήσει να τον ακολουθούν,

Παρά πιστεύοντας ότι είναι αυτοκτονία από την πλευρά του Yusei , Κυψέλη τον βοηθά στην διείσδυση Impound μια αποθήκη για να ανακτήσει Deck του και Runner μονομαχία 
Μεταμφιεσμένος ως ηλεκτρολόγος , με το ψευδώνυμο Yusei Adams ( Taro Δαίμων στην ιαπωνική εκδοχή ) , Yusei ήταν σε θέση να γλιστρήσει στην αποθήκη . Όταν παίρνει στο κλουβί , όπου Runner μονομαχία του κρατιέται , είναι ενέδρα από βαδίζω με κόπο . Yusei λυκίσκος το πάνω Runner Duel σπάει του και μέσα από το κλουβί . Βαδίζω με κόπο τον αναγκάζει σε μια άλλη Turbo μονομαχία . Ενώ προσπαθεί να ξεφύγει , βαδίζω με κόπο κλείνει όλες τις πόρτες ασφαλείας , καθιστώντας τις πιθανότητες Yusei της απόδρασης πολύ λεπτή . Ωστόσο , χτυπήματα Κυψέλη μέχρι την πόρτα του ασανσέρ και στο ισόγειο , Yusei βόλτες έξω, ενώ βαδίζω με κόπο κολλήσει στο ασανσέρ . Σύντομα πιάνει επάνω. Μετά βαδίζω με κόπο ξεκινά σωματικά επιτίθεται Yusei , Κυψέλη φτάνει για να βοηθήσει , αφού είχε μια αλλαγή της καρδιάς σε ό, τι Yusei του είπε για τους φίλους . Yusei κερδίζει την μονομαχία , αλλά ηλεκτροπληξία από ένα τεράστιο πλήθος Ασφάλειας και άφησε αναίσθητο έξω στις κορυφές , όπου ζουν οι πλουσιότεροι άνθρωποι . Luna αισθάνεται πόνο για τον Yusei και ορμά έξω με το Λέοντα , μόνο για να βρει τον Yusei έξω από την πόρτα του.


Related

Yusei Fudo 3327626938300491043

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Text Widget

Τα επεισόδια που είναι ανεβασμένα σε streamcloud σας συνιστώ να χρησιμοποιείτε Adblock για τον αποκλεισμό των άσεμνων διαφημίσεων που θα βρείτε εκεί!

Connect Us

item