Esba Roba

                                                                   Γενικά
O Espa Roba,γνωστός ως Esper Roba στο manga, είναι ένας μονομάχος που ισχυρίζεται ότι έχει ESP. Στην πραγματικότητα είναι μια απάτη που χρησιμοποιεί νεώτερους αδελφούς του για να κατασκοπεύει και να απαντήσουμε σ 'αυτόν τις κάρτες στο χέρι του αντιπάλου του, επιτρέποντας έτσι να προβλέπει τις στρατηγικές του αντιπάλου λίγο πριν να τους εκτελέσουν.

O Espa έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε ένα κόσμημα στη Πόλη της Μάχης και έχει κάνει πολλά από τότε.Ο Espa ήταν ένας νεαρός μονομάχος που εισήλθε στην Πόλη της μάχης για να διατηρήσει τη φήμη του και να προστατεύσει τους νεότερους αδελφούς του. Αυτός παρουσιάστηκε για πρώτη φορά νικώντας τον Rex Raptor που καλούσε τον Φιλοδρακό της Νύχτας.o Rex ενημέρωσε τον Joey Wheeler να μην μονομαχήσει με τον Espa με την αιτιολογία ότι οι ψυχικές ικανότητες του επέτρεψαν να διαβάζει όλα τα χαρτιά στο χέρι σου, Με έναν αέρα αυτοπεποίθησης,O Joey δέχεται τη μονομαχία.

O Espa προσποιείται ότι έχει ένα ψυχικό όραμα .Αν Espa κέρδισε αρχικά ένα πλεονέκτημα οφείλεται στο γεγονός ήξερε τι κάρτες ήταν στο χέρι του Joey και για τον τομέα του ,o Joey συναχθεί τι συνέβαινε και προσπάθησε να μπερδέψει τους παρατηρητές του από πάνω βάζοντας τις κάρτες ζάρι του κρανίου και ευγενικό ζάρι  O Mokuba Kaiba ανακάλυψε τελικά την πηγή του ΕΣΠΑ  ψυχικές ικανότητες με τα Αδέλφια του κατασκοπεύουν επάνω στο χέρι του Joey από πάνω σε ένα ψηλό κτίριο άνοδο . Ωστόσο τα αδέρφια παρακάλεσαν τον Mokuba να αφήσει τον Espa να συνεχίσει την μονομαχία , δηλώνοντας ότι ήταν μια ισχυρή μονομαχία , παρά τους τρόπους εξαπάτησης του.To Ψυχικό μέτωπο ήταν να χτίσει μια εντύπωση μια ασυναγώνιστη μονομαχία και έτσι εκτρέπεται τυχόν καταχρήσεις που συνήθως συσσωρεύθηκε τον Espa και τα αδέλφια του , ήταν σε μεγάλο βαθμό εκφοβισμού λόγω του ότι είναι καρναβάλι λαϊκή πριν, η κατάσταση αυτή παράλληλα αδελφική σχέση του με τον αδερφό του o, Seto και άφησε τον Espa να συνεχίσει τη μονομαχία ., αλλά συνέχισε την μονομαχία του με τον Joey παρ 'όλα αυτά .Τέλος O Joey ενεργοποίησε την magiki κάρτα ενισχυτής για να efodiasei με τον Jinzo επιτέθηκε κατευθίαν στον Espa και έχασε την μονομαχία .και επειδή νίκησε o Joey ο Espa έδωσε την κάρτα του Jinzo ως αποτέλεσμα νίκης του και υποσχέθηκε ο espa ότι δεν θα ξανακάνει ζαβολιές.

Αναρτήθηκε από τον Cristal


Ευχαριστούμε...!!!!!

Related

Esba Roba 5369794109804657232

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Text Widget

Τα επεισόδια που είναι ανεβασμένα σε streamcloud σας συνιστώ να χρησιμοποιείτε Adblock για τον αποκλεισμό των άσεμνων διαφημίσεων που θα βρείτε εκεί!

Connect Us

item