Joey Wheeler

                                                         
                                                                        Γενικά
 O Joey είναι ένας νεαρός έφηβος που πάει στο λύκειο και ξεκίνησε ως ένας νταής και άπιστος, αλλά έχει και καλύτερο φίλο τον Yugi Muto που τον βοήθησε σε τόσες πολλές δοκιμασίες και ετσει δεν είναι το κακό παιδί του σχολείου. Αν και μερικές φορές απεκονίζει ως κωμική ανακούφιση, που είναι απαραίτητη για την πλοκή και το γενικό θέμα της σειράς. Είναι ένας ενθουσιώδης μονομάχος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι στις τερατομονομαχείες είναι για την καταπολέμηση του για να βοηθήσει τους ανθρώπους που αγαπάει πραγματικά.

Χαρακτήρας

Γέννηση: 25 Ιανουαρίου (Υδροχόος)
Ετών: 16
Ύψος: 178: Εκατοστά
Βάρος: 62: Κιλά
Φύλο: Άντρας
Αγαπημένο Φαγητό: Πρζόλα και γαρίδες μαζί με κάρυ και ρύζι.

Τουρνουά

Βασίλειο τον μονομάχων βγήκε 3η Θέση
Πόλη της Μάχης βγήκε 4η Θέση

Μεγάλο Πρωτάθλημα της ετερίας Kaiba Βγήκε 8η Θέση

                                                                     Σχέδιο
Το σχεδιασμό του χαρακτήρα του Joey σχεδιάστηκε apo τον Kazuki Takahashi .Κατά τους πρώτους επτά τόμους  στο Yugioh Zero το χτένισμα του Joey αλλάζει δραστικά . Αρχικά διαθέτει δύο μεγάλα περιθώρια μπροστά από τα αυτιά του , το χτένισμα αλλαγές σε ένα σποραδικά τοποθετημένα κωνικό - όπως και ρεαλιστικό χτένισμα . Η πρώτη εμφάνιση χρώματος του Joey τον απεικονίζει με μέσο καστανά μαλλιά και μαύρα μάτια . Οι επόμενες εμφανίσεις ελαφρύνει το χρώμα των μαλλιών για βρώμικο ξανθιά και ξανθά . Τα μάτια του απεικονίζονται ως καφέ ή καστανά.Στην πρώτη σειρά του Yugioh Duel Monsters,το χτένισμα του Joey δεν αλλάζει , παραμένουν ξανθά με κάστανα μάτια,τα μάλια είνα ημακρια μέχρι τα αυτιά και είναι αδύνατος και δειλός,τα ρούχα του Joey φορώντας τον δίσκο μονομαχείας του .Στη δεύτερη σειρά Yugioh έχει βρώμικα ξανθά μαλλιά και σποραδικό χτένισμα και σκούρα καστανά μάτια . Συνήθη στολή του από τη δεύτερη σειρά Yugioh αποτελείται από ένα μακρύ πράσινο ανοιχτό σακάκι με υπερυψωμένο γιακά , ένα λευκό T -shirt κάτω και μπλε τζιν . Αργότερα στη σειρά , πράσινο σακάκι του αντικαθίσταται με ένα μπλε denim. Κουβαλάει συχνά τον δίσκο μονομαχείας του στο αριστερό του χέρι .

                                                                      Ιστορία

Ο Joey και η αδελφή του η, Serenity Wheeler, χωρίστηκαν από τους γονείς τους η Serenity ζούσε με την  μητέρα της, ενώ ο  Joey ζούσε με τον πατέρα του. O Joey και ο Tristan χρησιμοποιούσανε το παζλ της χιλιετίας για να κορόιδέψουν τον Yugi στο σχολείο. Σε ένα σημείο ο Joey πήρε ένα κομμάτι της Χιλιετίας του Yugi και το πέταξε σε μια πισίνα από ένα παράθυρο έξω από την αίθουσα διδασκαλίας. Ωστόσο, ένας σκληρός άνθρωπος ο Ushio άρχισε να χτυπάει τον Joey και Tristan,O Yugi σηκώθηκε γι 'αυτούς, λέγοντας ότι ήταν φίλοι του.o Joey εμπνεύστηκε από το πώς ο  Yugi είχε προσπαθήσει να τον βοηθήσει και ήρθε να φροντίσει για γιαυτόν. πήγε στην πισίνα και το έδωσε το κομάτι στον Yugi.O Yugi τιμωρεί τον Ushio με ένα παιχνίδι σκιάς στο Yugioh Zero.O Joey έγινε φίλος με την Tea Gardner μαζί με τον Yugi.


Μετά από την μονομαχία με τον kaiba και τον solomon muto. ο Joey έπαιζε έναν αγώνα με τον Yugi και έχασε από αυτών,και τώρα λέει ότι δεν θα γίνει ποτέ καλός μονομάχος λόγο επειδή χάνει,αλλά ο yugi του εξήγησε συμβουλές και να επισκέπτη το κατάστημα που εργάζεται ο παππούς του για να του δώσει μαθήματα και νέες κάρτες για τον Joey,o
Joey συνοδεύει τον Yugi στο βασίλειο τον μονομάχων, για να βοηθήσει τον Yugi να σώσει τον παπού του από τον Pegasus,και  να κερδίσει χρήματα ο joey για την όραση της αδερφής του.o Yugi δίνει στον Joey 1 αστεράκι για να μπορέσει να μπει στο

τουρνουά. Στο ταξίδι με βάρκα στο Βασίλειο τον Μονομάχων ,o Yugi δίνει στον Joey μια κάρτα τον μάγο του χρόνου λέγοντας ότι μπορεί να είναι χρήσιμο σε μια δύσκολη κατάσταση . Εδώ ο  Joey συναντά την Mai Valentine για πρώτη φορά . Σε αυτό το σημείο που ισχυρίζεται ότι δεν αξίζει το χρόνο της . Μετά ο Weevil Underwood πετάει τον Exodia την αγαπημένη κάρτα του yugi μέσα στη θάλασσα , ο Joey βουτάει κάτω από το νερό για να της φέρει πίσω στον yugi, καταφέρνει να πάρει μόνο 3, μετά ήρθαν ο tristan και η  tea και τους έσωσαν και τους 2 στην θάλασσα.

Όταν έφτασαν  στο νησί του τουρνουά τον τερατομονομαχείων ο Yugi και η φίλοι του κάθισε μαζί με τους φίλους του και με τον Bakura για να ξεκουραστούν κάτι και συζητάγανε για της αγαπημένες τους κάρτες, μετά πριν από λίγο ο Bakura τους παγιδεύει μέσα στις αγαπημένες τους κάρτες τον φίλων του και προκαλή σε μονομαχία με τον Yugi.
Όταν ο Yugi που μονομαχούσε με τον Bakura μπόρεσε να καλέσει τον φλογισμένο ξιφομαχο που οποίος είναι μέσα ο Joey και ο Yugi προσπαθεί να τελιωσει την μάχη για να σώσει τους φίλους του μέσα από της κάρτες σκιών του Bakura, τελικά ο Yugi νικάει και όλοι είναι ασφαλής, που μετά ο joey νομίζε ότι ήταν ένας απλός αφιάλτης.


Μετά από της νίκες του joey που είχε νικήσει πολα αστεράκια, ήταν έτοιμος να μονομαχήσει με τον Yugi στο βασίλειο τον μονομάχων, για να υποσχεθεί να κερδίσει τα λεφτά του βραδιού για την ενχιρίσει της αδερφής του και ο yugi για τον παππού του, και τέλος έχασε από τον yugi και ήταν τόσο στεναχωρημένος, και μένα ο yugi τον ηρεμήσε και υπόσχεται ότι θα νικήσει τον Pegasus και για τον παππού και για την ενχιρίσει και τελικά ο Joey το δέχτηκε και εύχεται να νικήσει η Yugi.

Μετά από το βασίλειο τον μονομάχων,o Mokuba έρχεται στο μαγαζί του Solomon Muto για να ενημερώσει για τον Yugi και τους φίλους του ότι Seto έχει παγιδευτεί σε έναν εικονικό κόσμο. Η συμμορία πήγε στο KaibaCorp να βοηθήσει τον Seto. Joey και Yugi o Mokuba μπήκε στο MMORPG, όπως το Virtual World, όπου ολοκλήρωσε τα καθήκοντα και συναντήθηκε με την Mai Valentine.Η Mai παραδέχθηκε απρόθυμα ότι προσπαθούν να τους αποφύγουν να σκέφτεται ότι ήταν φίλος τους. Ενώ Joey είναι χρήσιμος για την εξοικονόμηση του Kaiba,O Kaiba λέει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να εξετάσει τον Joey ως  αντίπαλο του.


Συνεχίζεται...!!!!!!!


Related

Joey Wheeler 1153095876077468350

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Text Widget

Τα επεισόδια που είναι ανεβασμένα σε streamcloud σας συνιστώ να χρησιμοποιείτε Adblock για τον αποκλεισμό των άσεμνων διαφημίσεων που θα βρείτε εκεί!

Connect Us

item