Leviathan

                                               

                                                Γενικά

Ο Μεγάλος Λεβιάθαν είναι ένας θεός του Orichalcou pou εμφανίστηκε στον κάτω κόσμο του σκοταδιού

                                                                        Ιστορία
O Dartz , ο βασιλιάς της Ατλαντίδας , ήταν πλύση εγκεφάλου και χειραγωγείται από τον βράχο τον Orichalcos και του είπαν ότι θα αναστηθεί το βασίλειο του, Ο Μεγάλος λεβιάθαν πήρε πολλές ανθρώπινες ψυχές και νίκησε τους 3 θρυλικούς δράκους .O Λεβιάθαν ήταν πόλη κακός δράκος που ήθελε να καταστρέψει την γη  . Για να αναστήσει το Λεβιάθαν ,O Dartz θα χρειαστεί τις ψυχές των τριών μονομάχων που ασκούν με της θρυλικές τους κάρτες τον Yugi τον Seto και τον Joey,Καθώς όλο και περισσότερες ψυχές συλλέχθηκαν , ο Λεβιάθαν γινόταν όλο και πιο δυνατός, ειδικά καθώς οι ψυχές των μονομάχων συλλέχθηκαν , σε σημείο που ήταν σχεδόν πλήρως τις αισθήσεις του μετά από την ψυχή του Seto Kaiba που είχε ιτήθη από τον Dartz ,είναι σε θέση να αφήσει ένα βρυχηθμό . Μετά την κατάληψη της ψυχής του Joey Wheeler , μια εκδήλωση του Λεβιάθαν άρχισε να εμφανίζονται στον ουρανό σε όλο τον κόσμο .

Τελικά ,O Dartz έδωσε την ψυχή του για να αναστήσει το Μεγάλο Λεβιάθαν αφού δεν ήταν σε θέση να αποκτήσει την ψυχή Yugi του. Παρά το γεγονός έχει τους θρυλικούς Ιππότες,O Yugi κατάφερε να προσελκύσει το φως στις ψυχές του Λεβιάθαν gia να απορροφηθεί και να χρησιμοποιηθεί το φως για την απελευθέρωση των τριών Αιγυπτίων Θεών . Σε μια μάχη στον ουρανό πάνω από τον ωκεανό ,O Yugi και οι αιγύπτιεί θεοί που αντιμετώπισαν μακριά ένα μεγάλο θηρίο . Ενώ ο Λεβιάθαν ήταν φαινομενικά ισχυρότερη από ό, τι ακόμα και οι θεοί , που ήταν σε θέση να να τους καταστέψει, για το φως που τροφοδότησε την εξουσία τους ήταν μεγαλύτερη από το σκοτάδι που coursed μέσω του μεγάλου Λεβιάθαν και τελικά ο φαραώ νίκησε τον θεό λεβιάθαν που κυριεύε το σκοτάδι για ναα καταστρέψει τον κόσμο και αφού τον νίκησε πήγε ξανά να νικήσει τον Dartz

Αναρτήθηκε από τον Cristal


Ευχαριστούμε...!!!!!

Related

Leviathan 5292947628386918022

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Text Widget

Τα επεισόδια που είναι ανεβασμένα σε streamcloud σας συνιστώ να χρησιμοποιείτε Adblock για τον αποκλεισμό των άσεμνων διαφημίσεων που θα βρείτε εκεί!

Connect Us

item