Siegfried von Schroider



                                                                   Γενικά
Γνωστός στην Ιαπωνία ως Siegfried von Schroider είναι ο κύριος ανταγωνιστής στο πρωτάθλημα της ετερίας Kaiba!,στον 5 κύκλο Εκείνος δεν υπάρχει στο manga. Και στις δύο ενσαρκώσεις, το όνομά του προέρχεται από το όνομα του Siegfried, ένας χαρακτήρας της όπερας, Der Ring des Nibelungen (Το Δαχτυλίδι του Nibelung)

Ο Zigfried von Schroeder είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Schroeder Corp , ένας αντίπαλος του KaibaCorp.Δεδομένων να είναι o πρωταθλητής της Ευρώπης ,και συμμετέχει στο μεγάλο πρωτάθλημα της ετερίας Kaiba μαζί με τον mikro του αδερφό τον  Leon von Σρέντερ.O Zigfried προσπαθεί να βάλει τέλος την KaibaCorp ως εκδίκηση επειδή αισθάνεται ότι Seto Kaiba έκλεψε τα σχέδιά του για την ολογραφική τεχνολογία μονομαχίας.Αυτός έρχεται σε ολόκληρη ως αλαζονική και μάταια, αλλά έχει μια πλευρά του είδους , όπως αποδεικνύεται από το πόσο λυπηρό νιώθει στο τέλος του τόξου για να βρεθεί με τον αδελφό του τον Leon , έτσι o Leon θα τον βοηθήσει με την πλοκή του. Αγαπά πραγματικά τον αδελφό του , όπως ο  Seto αγαπά τον Mokuba .Μπήκε στο Μεγάλο πρωτάθλημα . Είχε προγραμματιστεί να μονομαχήσει με το πρώτο του αγώνα με τον Fortune Salim . Ωστόσο ,ο Rex Raptor και ο Weevil Underwood έκλεψαν την στολή του Fortune Salim και ήθελαν να συμετέχουν στο τουρνουά αλά ο mokuba τους έπιασε και δεν μπορούν να συμετέχουν,και ύστερα ήρθε ο Zigfried και τους είπε ( άσε τα αγόρια να μονομαχήσουν) και monomaxise με τους 2 και τους κέρδισε με της βαλκιρίες.Ο Zigfried στον 2 αγώνα μονομαχεί με τον Joey και τον νίκησε με της 3 θεές.Αλλά η εκδίκηση του  Zigfried του δεν έγινε ακόμα . Καταφέρνει να δώσει τον Χρυσό Πύργο Stromberg "στον μικρό του αδερφό τον Leon που θα μονομαχήσει με τον Υυγή Muto . Κατά τη διάρκεια της μονομαχίας , την ταυτότητα Leon ως αδελφός του Zigfried επίσης, αποκάλυψε .Όταν o Leon ενεργοποίη τον Χρυσό Πύργο Stromberg αποκαλύφθηκε ότι ήταν παράνομη κάρτα, όπως ο  Zigfried αποκάλυψε ότι η μηχανή είχε έναν ιό που θα σταλεί σε τράπεζες δεδομένων του KaibaCorp ή ακόμη και εξηγεί επιπτώσεις της κάρτας .O Leon αναγκάστηκε να συνεχίσει την μονομαχία,O Seto προσπάθησε να σταματήσει τον ιό του Χρυσού Πύργου Stromberg αλά αυτή η κάρτα αφαίρεσε πολλές κάρτες του Yugi και είχε μόνο 1 κάρτα και μπόρεσε να σταματήσει τα σχέδια του Zigfried αλά αυτός διαπίστωσε ότι Seto είχε σταματήσει τον ιό . Αν Zigfried και ο Seto κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους .O Zigfried πήρε προφανώς μια νέα θέση στη βιομηχανική Illusions μαζί με το Leon .και ετσει ο Zinfried και ο Seto δεν είναι τώρα πια εχθροί.

Αναρτήθηκε από τον Cristal


Ευχαριστούμε....!!!!

Related

Siegfried von Schroider 3266395729017810145

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Text Widget

Τα επεισόδια που είναι ανεβασμένα σε streamcloud σας συνιστώ να χρησιμοποιείτε Adblock για τον αποκλεισμό των άσεμνων διαφημίσεων που θα βρείτε εκεί!

Connect Us

item