Θα τους τρελάνει ο Μίτσελ! Τι θα κάνει με Φορτούνη;

Θέση-έκπληξη, που δεν έχει παίξει ποτέ μέχρι τώρα, ετοιμάζει ο Ισπανός για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού! 

Ο Μίτσελ θεωρεί τον Φορτούνη πολυτάλαντο ποδοσφαιριστή. Που μπορεί να κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Και να προσφέρει σε διάφορες θέσεις. Πολυθεσίτης και πολυεργαλείο είναι για τον Ισπανό κόουτς ο νεαρός άσος. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ποντάρει πολύ στην ποιότητα του Φορτούνη και θεωρεί ότι μπορεί να αγωνισθεί τόσο στα δύο άκρα της επίθεσης, όσο και στον άξονα, όπως τον έχουμε δει παλαιότερα στον Αστέρα Τρίπολης και στην Εθνική ομάδα.
Ο Μίτσελ, όμως, δεν προορίζει τον Φορτούνη μόνο για τη γραμμή κρούσης. Εκεί, άλλωστε, υπάρχει πολυκοσμία και δύσκολα ο 21χρονος ποδοσφαιριστής θα βρει χρόνο συμμετοχής. Το ίδιο συμβαίνει και στη θέση πίσω από τον φουνταριστό, όπου δεσπόζει η ηγετική παρουσία του Τσόρι Ντομίνγκες, ενώ υπάρχουν κι άλλες λύσεις, πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών, όπως είναι ο Φουστέρ.
Ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων ετοιμάζει θέση-έκπληξη για τον Φορτούνη στον άξονα, ως κεντρικός χαφ, δίπλα, ή μπροστά, από τον "κόφτη"! Κάτι σαν "8άρι", δηλαδή, όπως έπαιξε αρκετά παιχνίδια πέρυσι ο Σάμαρης, ή και ο Μανιάτης, όταν έπαιζε "6άρι" ο Εντινγκά. Αυτός είναι ο ρόλος που σκέφτεται να δώσει ο Μίτσελ στον διεθνή άσο προκειμένου να του "βρει χώρο" στην 11άδα αλλά και να εκμεταλλευτεί τα προσόντα του.
Ο Φορτούνης διαθέτει πολλά τρεξίματα, έχει γερά πνευμόνια και εκτιμάται από τον τεχνικό του Ολυμπιακού ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της θέσης. Μιλάμε για έναν ρόλο που δεν έχει ξαναπαίξει ο νεαρός άσος και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς μπορεί να τον αξιοποιήσει ο Μίτσελ στη συγκεκριμένη θέση.
Ο Ισπανός, πάντως, αρέσκεται να εξελίσσει τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του, να τους "φτιάχνει", όπως λέμε, και να τους αναδεικνύει. Όπως έγινε, για παράδειγμα, πέρυσι, με τον Σάμαρη. Από εκεί και πέρα, βέβαια, ο Φορτούνης θα υπολογίζεται, όπως προείπαμε, σε ακόμα τρεις θέσεις. Και μπορεί να συμπληρώνει, κάθε φορά, τα κενά που θα έχει 11άδα μέσα στη χρονιά ανάλογα με τις ανάγκες.

Related

Ποδόσφαιρο 8009126396908979309

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Text Widget

Τα επεισόδια που είναι ανεβασμένα σε streamcloud σας συνιστώ να χρησιμοποιείτε Adblock για τον αποκλεισμό των άσεμνων διαφημίσεων που θα βρείτε εκεί!

Connect Us

item