Χαμός στο facebook του Μπόγιαν με Ολυμπιακούς!


Με τον δικό τους τρόπο προσπαθούν τις τελευταίες ώρες οι φίλοι του Ολυμπιακούνα πείσουν τον Μπόγιαν Κρκιτς να έρθει στην ομάδα τους, καθώς μετά τα δημοσιεύματα στην Ισπανία που κάνουν λόγο για... τελειωμένη μεταγραφή, πολλοί από αυτούς έτρεξαν να τον «βρουν» στοFacebook.
Η επίσημη σελίδα του ποδοσφαιριστή τις τελευταίες ημέρες έχει αυξήσει κατά χιλιάδες τα Likes της, ενώ όπως είναι λογικό, έχει αποκτήσει και πολλούς«φίλους» από την Ελλάδα.
Μάλιστα, στην τελευταία ανάρτηση του Μπόγιαν, μία φωτογραφία στις 7 Ιουλίου, υπάρχουν από κάτω σχόλια, τα μισά από φίλους του Ολυμπιακού και τα άλλα μισά από φίλους της Μπαρτσελόνα!
Οι «ερυθρόλευκοι» καλωσορίζουν τον Κρκιτς στην Ελλάδα και τον ενημερώνουν πως τον περιμένει... τρελή υποδοχή στο αεροδρόμιο, ενώ οι Καταλανοί του ζητάνε να μείνει στην Βαρκελώνη για να βοηθήσει την ομάδα τους να επιστρέψει στην κορυφή.

Εδώ είναι μερικά από τα ελληνικά σχόλια για να πάρετε μία γεύση.



Related

Ποδόσφαιρο 2043214906693906843

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Text Widget

Τα επεισόδια που είναι ανεβασμένα σε streamcloud σας συνιστώ να χρησιμοποιείτε Adblock για τον αποκλεισμό των άσεμνων διαφημίσεων που θα βρείτε εκεί!

Connect Us

item