Yugioh Online 3 Duel Accelerator


To Yu-Gi-Oh! Online 1+2+3 είναι ένα παιχνίδι διαδικτίου που παίζεις με online χρήστες στο διαδίκτιο, μέσα στο παιχνίδι περιέχουν diafora ήδη καρτών στη season του Yusei Fudo χωρίς τέρατα xyz , δημιουργείς δικό σου μονομάχο με επιλογή ρούχων και δίσκου μονομαχίας και προσώπου, και πρέπει να πας sta μαγαζιά για να αγοράσεις δικιά σου τράπουλα μόνο με 1 κέρμα, μονομάξεις και με αγαπημένουνς μονομάχους τον σειρών yugioh περιέχει επίσεις επανάληψης μονομαχείας μουσική τουρνουά διαγωνισμούς σηματοχές χρήματα και αλλά πολλά, ολλα αυτά μόνο μέσω του λογαριασμού που πρέπει να έγραφτίτε στην ιστοσελίδα yugioh-online-3.com.

Πως πρέπει να έγραφο?

πας στην ιστοσελίδα τους και κανείς εγράφη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου για να μπορέσεις να συνδεθείς με τον λογαριασμό σου.


Δυστυχώς αυτό το παιχνίδι διαδικτίου δεν μπορεί να λιτουργήσεις λόγο οικονομικών προβλημάτων, θα παραμίνει κλειστό μέχρι να ξανά αλαξουν γνώμη, λυπούμαστε πόλη γιαυτό το ωραίο παιχνίδι 3D Yugioh, υπάρχουν κι αλλά παιχνίδια σαν αυτό όπως.

YGOpro
Yugioh Power of Chaos
Yugioh Duelist Network




Αναρτήθηκε από τον Cristal


Ευχαριστούμε...!!!!!!

Related

Yugioh Online 3 Duel Accelerator 4456356123588025551

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Text Widget

Τα επεισόδια που είναι ανεβασμένα σε streamcloud σας συνιστώ να χρησιμοποιείτε Adblock για τον αποκλεισμό των άσεμνων διαφημίσεων που θα βρείτε εκεί!

Connect Us

item