Ryo Bakura


Γενικά:Yami Bakura, γνωστός ως σκοτεινός Bakura στο manga και ιαπωνική έκδοση, είναι το κακό πνεύμα του Δαχτυλιδιού της Χιλιετίας που Εμφανίζεται ως ελάσσονα ανταγωνιστής στην πρώτη, τρίτη και τέταρτη εποχή, καθώς και ένα δευτερεύον κακοποιό στη δεύτερη περίοδο, αλλά επιστρέφει ως κιρίος πρωταγωνιστής της τελευταίας περιόδου. 
Το σώμα του έγινε παράξενο που τον φιλοξενεί ένα κακό πνεύμα, επιτρέποντας στον Yami Bakura να πάρει ελεύθερα τον έλεγχο του Bakura είναι το μακροβιότερο και πιο σημαντικό κακοποιό σε όλη τη σειρά Yugioh για σχεδόν κάθε σεζόν, αλλά δεν ενεργεί ως ο κύριος ανταγωνιστής μέχρι την τελευταία σεζόν.

Χαρακτήρας

Γέννηση: 23 Σεπτεμβρίου (Παρθένος)
Ετών: 5000+ Χρόνια
Ύψος: 176: Εκατοστά
Βάρος: 52: Κιλά
Φύλο: Άντρας
Αγαπημένο Φαγητό: Κύριος λαχανικά και διάφορα fastfood

Τουρνουά

Πόλη της Μάχης βγήκε 8η Θέση

Ντύσιμο
Ο Yami Bakura συνήθως φοράει ό, τι Bakura ήταν ντυμένος, στο βασίλειο τον μονομάχων φοράει ένα λευκό πουλόβερ μαλλί και πράσινο φανελάκι. Συνήθη στολή του σε επόμενες περιόδους αποτελείται από ένα μπλε ανοιχτό πουκάμισο πάνω από ένα μπλε και άσπρο οριζόντια ριγέ t-shirt. Άσπρα μαλλιά του είναι στραμμένο προς τα κάτω σε διάφορες κατευθύνσεις και τα μονοπάτια μισό δρόμο κάτω από την πλάτη του. 


Σημεία τα μαλλιά του σε περισσότερες διευθύνσεις από ό, τι Ryo Bakura και γίνεται αισθητά πιο σκληρό και άκαμπτο παρά ομαλή ροή μαλλιά Ryo του. Μέρος της γωνίας κτυπήματα του, προς τα πάνω, όπως τα φτερά ή κέρατα όταν o Yami Bakura έχει τον έλεγχο. Φοράει από την Millennium Ring σε ένα καλώδιο γύρω από το λαιμό του. Στη μάχη της Πόλης τόξου ως Yami Bakura ο ίδιος συχνά φοράει ένα δίσκο μονομαχείας στο αριστερό του χέρι. 

Συνεχίζεται...!!!!!

Related

Ryo Bakura 8704159997308713486

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Text Widget

Τα επεισόδια που είναι ανεβασμένα σε streamcloud σας συνιστώ να χρησιμοποιείτε Adblock για τον αποκλεισμό των άσεμνων διαφημίσεων που θα βρείτε εκεί!

Connect Us

item