Zane Truesdale

Γενικά: O Zane Truesdale, γνωστός στην Ιαπωνία ως Ryo Marufuji και το παρατσούκλι "Kaiser Ryo", είναι ο κοριφέως μονομάχος στην ακαδημία μονομαχιών όταν Jaden είναι στο πρώτο έτος του.O Zane όταν έπαιξε με τον Jaden στην ακαδημία και ήταν ισοπαλία, είχε αποφιτήσει και έφυγε για να βρει άξιους αντιπάλους, αλλά αργότερα σε μερικές μέρες έχασε 10 αγώνες στην σειρά και δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο γιατί φοβόταν να μονομαχεί αλά αργότερα ήρθε ένας μυστηριώδης άντρας και του πρόσφερε τα πάντα για να γίνει ξανά ο μονομάχος της ιστορίας αλά τώρα που νικάει συνέχεια με DarkCyber έγινε πιο μοχθηρός και δυνατός όλο αυτό το διάστημα και επιδιώκει έναν αντίπαλο αρκετά άξιος για να του δώσει την τελική και μεγαλύτερη μονομαχία του πριν τη λήξη, αν και αναβιώνεται αργότερα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατά τη διάρκεια της τετάρτης σεζόν

Ντίσιμο: Το Σχέδιο του Zane εποπτεύεται από τον Kenichi Hara.Στιν Πρώτη σεζόν η στολή του zane αποτελείται από το πρότυπο Μπλε Obelisk στολή με έντονο κολάρο, αυστηρότερο-δεσμευμένα μανίκια, και μυτερούς γαντσουζ βγαίνουν κάτω από το μέρος της πλάτης της φορεσιάς. Μπλε μαλλιά που είναι χωρισμένα σε τρία στρώματα, τα γαλάζια μάτια του, βρίσκεται ακριβώς κάτω από τα κτυπήματα του στρώματος κοντά στο πρόσωπό του. Κουβαλάει έναν δίσκο μονομαχείας στο αριστερό του χέρι. Μετά την αποφοίτησή του, ο ίδιος κρατά την Obelisk μπλε στολή του και προσθέτει ένα μαύρο γάντι χωρίς δάχτυλα στο δεξί του χέρι. Επίσης, το κουμπί στο πουκάμισο γίνεται αστεροειδές. 

Η Δεύτερη στολή του Zane αποτελείται από ένα μαύρο πανωφόρι με λευκά τρίμματα και αιχμηρές άκρες. Το γράμμα "R" επικεντρώνεται στην πόρπη της ζώνης του, που προέρχονται από το πρώτο γράμμα του ονόματός του στην ιαπωνική εκδοχή. (Αυτό το χαρακτηριστικό έχει κατά καιρούς απομακρυνθεί από την αγγλική έκδοση). Εκφράσεις του προσώπου Ζέιν προκαλούν επίσης πιο θυμωμένο ή / και σαδιστικές αποχρώσεις από εκείνες των προηγούμενων σχεδιασμό του.

Συνεχίζεται..!!!!!!

Related

Zane Truesdale 8443441954705978847

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

Hot in week

Recent

Comments

Text Widget

Τα επεισόδια που είναι ανεβασμένα σε streamcloud σας συνιστώ να χρησιμοποιείτε Adblock για τον αποκλεισμό των άσεμνων διαφημίσεων που θα βρείτε εκεί!

Connect Us

item